Doručak

Kuglice od šunke, sira i pistacija

Sastojci (5-6 komada): • 50 g omekšanog maslaca• 100 g naribanog tvrdog sira• 100 g sitno sjeckane dimljene pureće šunke• 50 g mljevenih pistacija• začini

Kaša od prosa i jabuka

Sastojci (1 porcija): Priprema: Oguliti jabuku i potom je narezati na manje kockice. U 250 ml proključale vode dodati prethodno opranog prosa. Zajedno kuhati 10

Kuglice od šunke, sira i pistacija

Sastojci (5-6 komada): • 50 g omekšanog maslaca• 100 g naribanog tvrdog sira• 100 g sitno sjeckane dimljene pureće šunke• 50 g mljevenih pistacija• začini

Kaša od prosa i jabuka

Sastojci (1 porcija): Priprema: Oguliti jabuku i potom je narezati na manje kockice. U 250 ml proključale vode dodati prethodno opranog prosa. Zajedno kuhati 10

Međuobrok

Medenjaci

Sastojci (10-ak komada): • šalica integralnog brašna• 2/3 šalice raženog brašna• 1/3 šalice meda• 1/3 šalice ulja• naribana korica limuna• ½ žličice sode bikarbone• cimet•

Panettone

1. korak-izrada startera Sastojci za starter:• 1 žlica glatkog brašna• 30 g svježeg kvasca• malo šećera• 60 g glatkog brašna• 60 ml mlake vode Sastojci

Medenjaci

Sastojci (10-ak komada): • šalica integralnog brašna• 2/3 šalice raženog brašna• 1/3 šalice meda• 1/3 šalice ulja• naribana korica limuna• ½ žličice sode bikarbone• cimet•

Panettone

1. korak-izrada startera Sastojci za starter:• 1 žlica glatkog brašna• 30 g svježeg kvasca• malo šećera• 60 g glatkog brašna• 60 ml mlake vode Sastojci

Ručak

Hladna salata s kvinojom

Sastojci (4 osobe): • 80 g kvinoje• 50 g badema u listićima• ½ krastavca• 2 mlade mrkve• 125g cherry rajčica• 2 mlada luka• 1 limun•

Hladna salata s kvinojom

Sastojci (4 osobe): • 80 g kvinoje• 50 g badema u listićima• ½ krastavca• 2 mlade mrkve• 125g cherry rajčica• 2 mlada luka• 1 limun•

Večera

Ljetna zdjelica zdravlja

Sastojci (4 osobe): 2 konzerve tunjevine 1 srednji avokado 1 srednji limun 1 krastavac cherry rajčica, po želji svježi peršin, po želji češnjak, manji režanj

Proljetna juha od šparoga

Sastojci (2 osobe): Pola vezice šparoga Pola poriluka 1 luk 1 krumpir 3 šalica povrtnog temeljca režanj češnjaka pola šalice mlijeka sol i papar maslinovo

Pastrva u kaputiću

Sastojci (za 4 osobe): 1 tikva 600 g krumpira 500 g pastrve 1 luk 1 režanj češnjaka 1 žlica zobi 1 kriška starog kruha 1

Ljetna zdjelica zdravlja

Sastojci (4 osobe): 2 konzerve tunjevine 1 srednji avokado 1 srednji limun 1 krastavac cherry rajčica, po želji svježi peršin, po želji češnjak, manji režanj

Proljetna juha od šparoga

Sastojci (2 osobe): Pola vezice šparoga Pola poriluka 1 luk 1 krumpir 3 šalica povrtnog temeljca režanj češnjaka pola šalice mlijeka sol i papar maslinovo

Pastrva u kaputiću

Sastojci (za 4 osobe): 1 tikva 600 g krumpira 500 g pastrve 1 luk 1 režanj češnjaka 1 žlica zobi 1 kriška starog kruha 1