Grčka salata s tunom, špinatom i maslinama

Sastojci (4 osobe):

  • 125 g tune u salamuri
  • 1 glavica crvenog luka
  • 50 g svježeg sira
  • 250 g špinata
  • 300 g mahuna
  • 2 paprike
  • 150 g rajčica
  • 80 g crnih maslina
  • 4 kuhana jaja
  • 2 žlice senfa
  • maslinovo ulje
  • limunov sok
  • začini po želji (majčina dušica, sol, papar)

Priprema:

  1. U veliku zdjelu stavite tunu, luk, špinat, rajčicu, sir, masline, jaja, mahune i paprike te sve dobro izmiješajte.
  2. Preljev za salatu napravite tako da u jednoj posudi dobro izmiješate senf, maslinovo
    ulje i začine.
  3. Prelijte salatu preljevom prije posluživanja.

Vrijeme pripreme: 15 minuta

Podijelite ovaj članak