Ručak

Proljetna juha od šparoga

Sastojci (2 osobe): Pola vezice šparoga Pola poriluka 1 luk 1 krumpir 3 šalica povrtnog temeljca režanj češnjaka pola šalice mlijeka sol i papar maslinovo

Pastrva u kaputiću

Sastojci (za 4 osobe): 1 tikva 600 g krumpira 500 g pastrve 1 luk 1 režanj češnjaka 1 žlica zobi 1 kriška starog kruha 1

Šareni omlet

Sastojci za (4 osobe): 2  batata 200 g smrznutog špinata 2 mrkve 6 jaja 70 g feta sira Maslinovo ulje Priprema: Izribati batat i mrkvu,

Dugini ražnjići

Sastojci (4 osobe): 500 g pilećeg filea 1 crvena paprika 1 žuta paprika 1 tikvica 1 crveni luk 3 žlice maslinovog ulja Priprema: Pileći file

Jaja na drugačiji način

Vrijeme pripreme:  20 min Serviranje: dva *Jedna porcija sadrži 300 kcal. Sastojci: 2 jaja 65 g rukole 2 integralne tortile 2 rajčice 1 pečena crvena

Kremasta juha od krumpira

Vrijeme pripreme:  25 minuta Sastojci (4 osobe): 1 kg nasjeckane tikvice 500 g krumpira, neoguljen i nasjeckan 100 g ribanog sira 1 glavica luka 2

Punjeni šampinjoni

Sastojci (4 osobe): 600 g šampinjona 200 g tikvica 100 g crvenog luka 150 g rajčica 15-20 g ribanca 60 ml maslinovog ulja sol, papar

Proljetna juha od šparoga

Sastojci (2 osobe): Pola vezice šparoga Pola poriluka 1 luk 1 krumpir 3 šalica povrtnog temeljca režanj češnjaka pola šalice mlijeka sol i papar maslinovo

Pastrva u kaputiću

Sastojci (za 4 osobe): 1 tikva 600 g krumpira 500 g pastrve 1 luk 1 režanj češnjaka 1 žlica zobi 1 kriška starog kruha 1

Šareni omlet

Sastojci za (4 osobe): 2  batata 200 g smrznutog špinata 2 mrkve 6 jaja 70 g feta sira Maslinovo ulje Priprema: Izribati batat i mrkvu,

Dugini ražnjići

Sastojci (4 osobe): 500 g pilećeg filea 1 crvena paprika 1 žuta paprika 1 tikvica 1 crveni luk 3 žlice maslinovog ulja Priprema: Pileći file

Jaja na drugačiji način

Vrijeme pripreme:  20 min Serviranje: dva *Jedna porcija sadrži 300 kcal. Sastojci: 2 jaja 65 g rukole 2 integralne tortile 2 rajčice 1 pečena crvena

Kremasta juha od krumpira

Vrijeme pripreme:  25 minuta Sastojci (4 osobe): 1 kg nasjeckane tikvice 500 g krumpira, neoguljen i nasjeckan 100 g ribanog sira 1 glavica luka 2

Punjeni šampinjoni

Sastojci (4 osobe): 600 g šampinjona 200 g tikvica 100 g crvenog luka 150 g rajčica 15-20 g ribanca 60 ml maslinovog ulja sol, papar