Ručak

Šareni omlet

Sastojci za (4 osobe): 2  batata 200 g smrznutog špinata 2 mrkve 6 jaja 70 g feta sira Maslinovo ulje Priprema: Izribati batat i mrkvu,

Dugini ražnjići

Sastojci (4 osobe): 500 g pilećeg filea 1 crvena paprika 1 žuta paprika 1 tikvica 1 crveni luk 3 žlice maslinovog ulja Priprema: Pileći file

Jaja na drugačiji način

Vrijeme pripreme:  20 min Serviranje: dva *Jedna porcija sadrži 300 kcal. Sastojci: 2 jaja 65 g rukole 2 integralne tortile 2 rajčice 1 pečena crvena

Kremasta juha od krumpira

Vrijeme pripreme:  25 minuta Sastojci (4 osobe): 1 kg nasjeckane tikvice 500 g krumpira, neoguljen i nasjeckan 100 g ribanog sira 1 glavica luka 2

Punjeni šampinjoni

Sastojci (4 osobe): 600 g šampinjona 200 g tikvica 100 g crvenog luka 150 g rajčica 15-20 g ribanca 60 ml maslinovog ulja sol, papar

Zdravigradsko varivo

Sastojci (4 osobe): 1  cvjetača  1 kelj 3 mlada luka 2 krumpira 1 mrkva 2 režnja češnjaka 100 ml maslinovog ulja začini po želji                                                                     Priprema:

Šarena kombinacija

Sastojci (4 osobe):  500 g pilećih prsa  2 tikvice  2 krumpira  1 crveni luk  100 ml maslinovog ulja  sol, papar (po želji)       Priprema:  Nasjeckati pileća prsa

Šareni omlet

Sastojci za (4 osobe): 2  batata 200 g smrznutog špinata 2 mrkve 6 jaja 70 g feta sira Maslinovo ulje Priprema: Izribati batat i mrkvu,

Dugini ražnjići

Sastojci (4 osobe): 500 g pilećeg filea 1 crvena paprika 1 žuta paprika 1 tikvica 1 crveni luk 3 žlice maslinovog ulja Priprema: Pileći file

Jaja na drugačiji način

Vrijeme pripreme:  20 min Serviranje: dva *Jedna porcija sadrži 300 kcal. Sastojci: 2 jaja 65 g rukole 2 integralne tortile 2 rajčice 1 pečena crvena

Kremasta juha od krumpira

Vrijeme pripreme:  25 minuta Sastojci (4 osobe): 1 kg nasjeckane tikvice 500 g krumpira, neoguljen i nasjeckan 100 g ribanog sira 1 glavica luka 2

Punjeni šampinjoni

Sastojci (4 osobe): 600 g šampinjona 200 g tikvica 100 g crvenog luka 150 g rajčica 15-20 g ribanca 60 ml maslinovog ulja sol, papar

Zdravigradsko varivo

Sastojci (4 osobe): 1  cvjetača  1 kelj 3 mlada luka 2 krumpira 1 mrkva 2 režnja češnjaka 100 ml maslinovog ulja začini po želji                                                                     Priprema:

Šarena kombinacija

Sastojci (4 osobe):  500 g pilećih prsa  2 tikvice  2 krumpira  1 crveni luk  100 ml maslinovog ulja  sol, papar (po želji)       Priprema:  Nasjeckati pileća prsa