Ručak

Upoznaj kvinoju!

Vrijeme pripreme: 45 minuta Sastojci (4 osobe): 1 šalica tofua 1 šalica kvinoje 1 šalica kukuruza 1 crveni luk, narezan 1 vezica rotkvica, narezana 1

Njami i Njumi ti preporučuju!

Vrijeme pripreme: 50 minuta Sastojci (4 do 6 osoba): 350 g kupusa, narezanog 1 šalica smeđe riže 500 g slanutka 1 šalica pelata, nasjeckanih 0,5

Mediteranski zalogaj

Vrijeme pripreme: 1 sat i 30 minuta Sastojci (4 osobe): 4 pileća bataka sa zabatacima ½ čašice jogurta 1 dl pasirane rajčice 3 češnja češnjaka

Bob i gljive vole Žitnjak

Vrijeme pripreme: 30 minuta Sastojci (2 osobe): 450 g boba 100 g gljiva 150 g tjestenine 1 luk 30 g parmezana 2 žlice maslinovog ulja

Sendvič s popečkom iz Ribnice

Vrijeme pripreme: 60 minuta Sastojci (4 do 6 osoba): 1 veći krumpir 4 mlada luka, nasjeckana 400 g kuhanog bakalara ½ šalice graška 1 jaje

Ukusni recepti za ručak

Donosimo vam recepte za proljetni ručak koje djeca obožavaju! Rižoto od boba s kozicama Sastojci (4 osobe): 400 g boba 400 g riže 300 g

Upoznaj kvinoju!

Vrijeme pripreme: 45 minuta Sastojci (4 osobe): 1 šalica tofua 1 šalica kvinoje 1 šalica kukuruza 1 crveni luk, narezan 1 vezica rotkvica, narezana 1

Njami i Njumi ti preporučuju!

Vrijeme pripreme: 50 minuta Sastojci (4 do 6 osoba): 350 g kupusa, narezanog 1 šalica smeđe riže 500 g slanutka 1 šalica pelata, nasjeckanih 0,5

Mediteranski zalogaj

Vrijeme pripreme: 1 sat i 30 minuta Sastojci (4 osobe): 4 pileća bataka sa zabatacima ½ čašice jogurta 1 dl pasirane rajčice 3 češnja češnjaka

Bob i gljive vole Žitnjak

Vrijeme pripreme: 30 minuta Sastojci (2 osobe): 450 g boba 100 g gljiva 150 g tjestenine 1 luk 30 g parmezana 2 žlice maslinovog ulja

Sendvič s popečkom iz Ribnice

Vrijeme pripreme: 60 minuta Sastojci (4 do 6 osoba): 1 veći krumpir 4 mlada luka, nasjeckana 400 g kuhanog bakalara ½ šalice graška 1 jaje

Ukusni recepti za ručak

Donosimo vam recepte za proljetni ručak koje djeca obožavaju! Rižoto od boba s kozicama Sastojci (4 osobe): 400 g boba 400 g riže 300 g