Vrijeme pripreme: 6-8 sati
Sastojci (20 komada):
- 2-3 šalice zrelog, sezonskog voća, po izboru
- ¼ šalice cijeđenog limunovog soka
- 1-2 žličice meda ili agavinog sirupa
- 1-2 žličice cimeta
Priprema:
- Zagrijati pećnicu na 170 ° C.
- Sezonsko zrelo voće pomiješati sa svim sastojcima u mikseru te izmiješati dok smjesa ne bude usitnjena.
- Smjesu izliti na plastičnu foliju ili silikonski podmetač položen na limu za pečenje i tanko razmazati po površini.
- Peći 6-8 sati dok se voće ne isuši i dok smjesa ne očvrsne.
- Smjesu odlijepiti s podloge.
- Zalijepiti papir za pečenje na voćnu smjesu, nožem/škarama napraviti tanke trakice, a zatim oblikovati rolice od voćnih trakica.