Večera

Tuna s jabukama

Sastojci (za 3 osobe): tuna (konzerva) 1 srednja jabuka, oguljena i narezana na komade 1 žlica svježeg krem sira 6 kriški integralnog kruha Priprema: Ocijedite

recept za večeru - tacos s lećom

Tacosi s lećom

Sastojci (3 osobe): 1 šalica leće 2 žličice maslinovog ulja 1 šalica luka, sitnog nasjeckanog ¼ šalice povrtnog temeljca ½ šalice šalše  taco tortilje začini

Lagana okrjepa

Sastojci (4 osobe):  2 tikvice   1 poriluk   2 režnja češnjaka  750 mL vode  200 ml mlijeka  50 mL maslinovog ulja  sol,papar (po želji)                                 Priprema:  Oprati, očistiti

Zeleni popečci od blitve

Zeleni popečci

Sastojci (za 15 komada): 500 g blitve 4 žlice zobenih pahuljica 4 žlice chia sjemenki 200 mL mlijeka 3 režnja češnjaka 3-4 žlice pšeničnog brašna

Tikva i prijatelji

Vrijeme pripreme: 40 minuta Sastojci (4 osobe): 1 muškatna tikva 1 jaje 5 žlica pšeničnog brašna 2 krumpira 100 g svježeg sira sol po želji

Topla povrtna juha

Vrijeme pripreme: 30 minuta Sastojci (4 osobe): 200 g brokule 100 g poriluka 100 g mrkve 50 g celera 3 žlice maslinovog ulja sol, papar

Tuna s jabukama

Sastojci (za 3 osobe): tuna (konzerva) 1 srednja jabuka, oguljena i narezana na komade 1 žlica svježeg krem sira 6 kriški integralnog kruha Priprema: Ocijedite

recept za večeru - tacos s lećom

Tacosi s lećom

Sastojci (3 osobe): 1 šalica leće 2 žličice maslinovog ulja 1 šalica luka, sitnog nasjeckanog ¼ šalice povrtnog temeljca ½ šalice šalše  taco tortilje začini

Lagana okrjepa

Sastojci (4 osobe):  2 tikvice   1 poriluk   2 režnja češnjaka  750 mL vode  200 ml mlijeka  50 mL maslinovog ulja  sol,papar (po želji)                                 Priprema:  Oprati, očistiti

Zeleni popečci od blitve

Zeleni popečci

Sastojci (za 15 komada): 500 g blitve 4 žlice zobenih pahuljica 4 žlice chia sjemenki 200 mL mlijeka 3 režnja češnjaka 3-4 žlice pšeničnog brašna

Tikva i prijatelji

Vrijeme pripreme: 40 minuta Sastojci (4 osobe): 1 muškatna tikva 1 jaje 5 žlica pšeničnog brašna 2 krumpira 100 g svježeg sira sol po želji

Topla povrtna juha

Vrijeme pripreme: 30 minuta Sastojci (4 osobe): 200 g brokule 100 g poriluka 100 g mrkve 50 g celera 3 žlice maslinovog ulja sol, papar