Večera

Kus-kus à la Zdravigrad

Vrijeme pripreme: 45 minuta Sastojci (4 osobe): 150 g oslića 400 g kus-kusa 100 g tikvica 100 g paprike 100 g luka 2 dl povrtnog

Tortilja sa skrivenim blagom

Vrijeme pripreme: 30 minuta Sastojci (2-4 osobe): 2 čajne žličice maslinovog ulja 2 jaja, umućena ½ ljutike, sitno usjeckane 1 srednje velik krumpir, narezan na

Proljetni rižoto

Vrijeme pripreme: 45 minuta Sastojci (4-6 osoba): 1 šalica smrznutog graška 155 g tankih šparoga narezanih na kratke komadiće 1 l pilećeg temeljca 1 mrkva,

Povrtna krem- juha

Vrijeme pripreme: 45 minuta Sastojci (4 osobe): 8 dl nemasnog pilećeg temeljca 1 krumpir 3 mrkve 5 tikvica, srednje veličine ½ šalice narezanog celera ½

Srdele s kuhanim povrćem

Vrijeme pripreme: 45 minuta Sastojci (4 osobe): 1 kg srdele 30 g maslaca 0,5 dl maslinovog ulja 1/2 limuna sol, papar Priprema: Srdele očistiti od

Kus-kus à la Zdravigrad

Vrijeme pripreme: 45 minuta Sastojci (4 osobe): 150 g oslića 400 g kus-kusa 100 g tikvica 100 g paprike 100 g luka 2 dl povrtnog

Tortilja sa skrivenim blagom

Vrijeme pripreme: 30 minuta Sastojci (2-4 osobe): 2 čajne žličice maslinovog ulja 2 jaja, umućena ½ ljutike, sitno usjeckane 1 srednje velik krumpir, narezan na

Proljetni rižoto

Vrijeme pripreme: 45 minuta Sastojci (4-6 osoba): 1 šalica smrznutog graška 155 g tankih šparoga narezanih na kratke komadiće 1 l pilećeg temeljca 1 mrkva,

Povrtna krem- juha

Vrijeme pripreme: 45 minuta Sastojci (4 osobe): 8 dl nemasnog pilećeg temeljca 1 krumpir 3 mrkve 5 tikvica, srednje veličine ½ šalice narezanog celera ½

Srdele s kuhanim povrćem

Vrijeme pripreme: 45 minuta Sastojci (4 osobe): 1 kg srdele 30 g maslaca 0,5 dl maslinovog ulja 1/2 limuna sol, papar Priprema: Srdele očistiti od