Ručak

Grah varivo

Vrijeme pripreme: 2 sata i 30 minuta Sastojci (4 osobe): 500 g graha 200 g suhog mesa 3 komada luka 3 režanja češnjaka 1 stručak

Mali zalogaji od tunjevine

Vrijeme pripreme: 45 minuta Sastojci (4 osobe): 1 konzerva tunjevine 2 jaja glavica luka 1 mrkva 1 konzerva kukuruza (150 g) 4 žlice krušnih mrvica

Fino varivo od pšenice s tikvicama

Vrijeme pripreme: 40 minuta Sastojci (4 osobe): 320 g pšenice 2 tikvice 8 cvjetova tikvica ½ crvenog luka, nasjeckanog 2 češnja češnjaka 50 g naribanog

Mesnodol voli mahunarke

Vrijeme pripreme: 1 sat Sastojci (4 osobe): 250 g zelenih mahuna 250 g žutih mahuna 2 bijela krumpira 500 g junetine ½ šalice koncentrata rajčice

Srdele na žuto-crvenom tanjuru

Vrijeme pripreme: 30 minuta Sastojci (4 osobe): 500 g srdela 100 g tikvica 200 g cvjetače 250 g pelata, nasjeckanih 150 g palente 4 češnja

Vodenko preporučuje!

Vrijeme pripreme: 30 minuta Sastojci (4 osobe): 250 g povrća za juhu 250 g kockica bundeve 1 manji luk 0,5 l vode ili povrtnog temeljca

Grah varivo

Vrijeme pripreme: 2 sata i 30 minuta Sastojci (4 osobe): 500 g graha 200 g suhog mesa 3 komada luka 3 režanja češnjaka 1 stručak

Mali zalogaji od tunjevine

Vrijeme pripreme: 45 minuta Sastojci (4 osobe): 1 konzerva tunjevine 2 jaja glavica luka 1 mrkva 1 konzerva kukuruza (150 g) 4 žlice krušnih mrvica

Fino varivo od pšenice s tikvicama

Vrijeme pripreme: 40 minuta Sastojci (4 osobe): 320 g pšenice 2 tikvice 8 cvjetova tikvica ½ crvenog luka, nasjeckanog 2 češnja češnjaka 50 g naribanog

Mesnodol voli mahunarke

Vrijeme pripreme: 1 sat Sastojci (4 osobe): 250 g zelenih mahuna 250 g žutih mahuna 2 bijela krumpira 500 g junetine ½ šalice koncentrata rajčice

Srdele na žuto-crvenom tanjuru

Vrijeme pripreme: 30 minuta Sastojci (4 osobe): 500 g srdela 100 g tikvica 200 g cvjetače 250 g pelata, nasjeckanih 150 g palente 4 češnja

Vodenko preporučuje!

Vrijeme pripreme: 30 minuta Sastojci (4 osobe): 250 g povrća za juhu 250 g kockica bundeve 1 manji luk 0,5 l vode ili povrtnog temeljca