Vrijeme pripreme: 30 minuta
Sastojci (4 osobe):
- 320 g pilećeg filea
- 80 g pancete
- 4 šalice zelene salate
- 2 šalice baby špinata
- 1 glavica luka
- 100 g feta sira
- 120 g kruha
- 1 žlica mješavine mediteranskih začina
- maslinovo ulje po želji
- balzamični ocat po želji
- papar po želji
Priprema:
- Narezati pileći file na manje trakice, a potom ga ispeći u tavi na maslinovom ulju.
- Narezati pancetu na trakice te ju lagano prepeći na tavi kako bi postala hrskava.
- Narezani luk pirjati na nekoliko kapi maslinovog ulja 3-5 minuta.
- Zelenu salatu i špinat usitniti na manje komadiće.
- Kruh narezati na kockice, premazati ga mješavinom mediteranskih začina i maslinovog ulja, a potom zapeći u pećnici 10 minuta na temperaturi od 180 ֠ C.
- Feta sir narezati na kockice željene veličine.
- U zdjeli pomiješati sve sastojke te začiniti po želji.