Njumi i Njami razveselili i djecu iz Educarene

Mala sportska akademija “Educarena” proslavila je, sredinom lipnja, kraj sportske sezone 2014./2015. velikim susretom više od 150 malih sportaša, njihovih trenera i roditelja na Sljemenu. Tu smo priliku iskoristili kako bi po prvi puta djecu i roditelje upoznali s programom PETICA – igrom do zdravlja, obzirom da su svi treneri “Educarene” prošli obrazovanje namijenjeno učiteljima škola koje sudjeluju u programu.

Zahvaljujući Njumi i Njamiju, zajedničko druženje je bilo još veselije, a maskote programa PETICA – igrom do zdravlja, aktivno su sudjelovale u sportskim nadmetanjima s djecom, trenerima i roditeljima. Nakon uspješne sportske sezone i puno vježbanja te demonstracije odlične tjelesne forme, svi mali sportaši su zaslužili zlatne medalje, a Njumi i Njami su im pripremili posebne poklone – PETICA frizbije. Roditelji su dobili edukativne letke kako bi se upoznali sa sadržajem programa PETICA – igrom do zdravlja jer će “Educarena” treneri aktivno sudjelovati u promicanju zdravih navika i zdravog tanjura polaznicima Male sportske akademije.

Igri, veselju i sreći nije bilo kraja, a djeca s nestrpljenjem očekuju Njumi i Njamija kao i detaljnije upoznavanje sa Zdravigradom i zdravim životnim navikama njegovih stanovnika u nadolazećoj sezoni.

Podijelite ovaj članak